ICT Oplossingen

patchkastMarli-Pro is tevens een ICT-dienstverlener met een realistische kijk op automatisering. Wij begeleiden u als klant doorheen het volledige online communicatieproces tussen uw productie en uw administratie. Samen met u bepalen we de interne strategie van uw bedrijf en ondernemen we actie aan de hand van de nodige hard- en software.

Deze laatste blijven we ook opvolgen, bijsturen en verbeteren, want communicatie is een continu proces dat een flinke portie know-how en doorzettingsvermogen vereist.

Wij streven er naar ons te onderscheiden door een kwalitatief goede dienstverlening aan te bieden.

Hierbij zijn we continue actief op zoek naar optimale en best passende ICT oplossing voor de organisatie van de opdrachtgever.

Voor het beheer van bestaande computernetwerken tot de volledige installatie van nieuwe netwerken kunt u bij ons terecht.

Van computer (Apple of Windows) tot printer (scanner), van server tot netwerkswitch, van kabel tot wandcontactdoos, van computernetwerk tot telefonie (VOIP).

 

Bij ons is altijd de beste IT oplossing te vinden!

Uw computernetwerk is een van de meest bedrijfskritische onderdelen van uw organisatie.
Een storing aan uw server kan het hele bedrijf stilleggen.

Vanuit preventief oogpunt geven wij advies over hoe uw netwerk zo efficiënt mogelijk kan worden ingericht en beheerd.

Door preventief onderhoud aan servers en werkstations worden storingen tot een minimum beperkt.
Storingen op het netwerk kunnen wij veelal van op afstand oplossen. Mocht het probleem niet op afstand opgelost kunnen worden dan zijn wij snel ter plaatse. Hiervoor bieden wij u verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw bedrijfssituatie en uw wensen.

Of het nu gaat om een netwerk van enkele computers of van honderden, voor u is het belangrijk dat
het snel gaat en werkt. Stilstand is immers achteruitgang.

occ-met-operatorIn eerste instantie is automatisering bedoeld om complexe productieprocessen flexibel aan te sturen. Daarbij kun je de kans op fouten minimaliseren. Toch is de laatste jaren een duidelijk trend waarneembaar, waarbij het administratieve proces en het productieproces met elkaar worden geïntegreerd. Kantoor en fabriek liggen in elkaars verlengde en zijn niet langer met elkaar verbonden middels ’briefjes’.

Voor een efficiënte besturing van uw productieproces moeten besturingssystemen en automatiseringsprocessen op een deskundige manier worden ontworpen en geïmplementeerd. Het daarna technisch beheren van deze installatie is noodzakelijk om de industriële levensduur te waarborgen. PLC & SCADA systemen zijn hiervoor dé oplossing. De Programmable Logic Controller en Supervisory Control and Data Acquisition zijn gegarandeerd een goede basis voor technische automatisering.

 

Omdat IT en automatisering dicht tegen elkaar aanleunen heeft Marli-Pro zich ook geschoold om de uitdaging aan te gaan om deze met elkaar te verbinden.

Alle installatie van hard-en software is mogelijk en dit tevens op domeinstructuren.

Kennis van Lotus Notes is hier ook een asset!

Translate »