PLC programmatie

Om u, als klant een betrouwbare PLC-programmatie te garanderen doen we een beroep op de meest recente hard- en software. Als programmeur is er een ruime ervaring aanwezig in niet alleen standaard programmatie, maar ook fail-safe programmatie van veiligheids PLC’s.

Marli-Pro kan ook instaan voor de communicatie tussen de PLC en andere componenten zoals operator panels, frequentiesturingen, …

ICT oplossingen

Je zit met een specifiek probleem en bent opzoek naar iemand die je kan helpen bij het zoeken naar een oplossing? We komen uw IT-problemen graag (ter plaatse) oplossen.

Project Engineering

Om een industrieel project goed te begeleiden heb je de juiste omkadering nodig. Voor elke fase is deze verschillend. Van aankoop tot oplevering moet je beschikken over de nodige procedures en documenten die voldoende kwaliteit hebben om een professionele opvolging mogelijk te maken. Zoniet loop je een groot risico dat je investering niet finaal oplevert wat je verwacht had.

Marli-Pro kan een belangrijke rol spelen in de begeleiding van je investeringsproject.

E-plan Design

Vakkundig opstellen van elektrische schema’s, al dan niet met aansluitend het bouwen van de elektrische borden als gevolg, behoort tot de mogelijkheden van Marli-Pro. Hierbij kan u rekenen op jarenlange vakkennis.

Translate ยป