Certificaten

Hieronder kan u een deel van de behaalde certificeringen terug vinden van Marc Lievens

CMSE

De training tot CMSE® – Certified Machinery Safety Expert (gecertificeerd expert machineveiligheid) is een wereldwijd erkende kwalificatie, die een 360° overzicht op machineveiligheid biedt.

Een mondiaal partnerschap op het gebied van machineveiligheid

Met name dankzij de samenwerking tussen Pilz en TÜV NORD, twee partners die op hun terrein internationaal toonaangevend zijn, is de training Certified Machinery Safety Expert op de markt een uitstekende opleidingskeuze op het gebied van machineveiligheid. De trainers hebben uitgebreide ervaring op het gebied van machineveiligheid. Ze brengen de vereiste kennis over aan de hand van projectvoorbeelden, om de deelnemers naast een theoretisch kader ook inzicht in de praktijk te geven.

TÜV NORD is met haar dochteronderneming TÜV NORD CERT een internationaal certificeringsinstituut, dat in meer dan 70 landen over de hele wereld aanwezig is. Klanten profiteren van de veelomvattende, gefundeerde know-how van gekwalificeerde en toegelaten deskundigen en auditors. TÜV NORD CERT staat garant voor de hoogst mogelijke competentie bij de certificering.

E-plan training

Marli-PRO heeft gekozen voor Eplan omdat dit pakket zich al jaren heeft bewezen als een vooruitstrevend pakket dat naadloos aansluit op de behoeften van de industrie. Of het nou gaat om het elektrisch engineering van een eenvoudige groepenkast of het maken van een geavanceerd ontwerp met motor groepen, PLC’s, frequentieregelaars, Servo regelingen etc. Met dit Eplan pakket kunnen wij voor u een zeer begrijpelijke en genormeerde tekening maken van uw installatie.

Eplan wordt door het grootste deel van de industriële markt toegepast door o.a. paneelbouwers, ontwikkelaars engineers, machinebouwers en zelfs door eindgebruikers om de schemas digitaal te bekijken met Eplan view of om zelf aanpassingen te maken in de schema’s vanwege wijzigingen die in de installatie zijn doorgevoerd

PLC

Een PLC programma schrijven is meer dan alleen wat logica in het systeem invoeren.

Na de besprekingen met u, als klant, wordt er eerst een volledige functionele analyse opgesteld.
Deze is de basis en de leidraad voor de ontwikkeling van stabiele  en veilige software.

Marli-Pro programmeert de PLC sturing in de betreffende programmeer omgeving. Hiermede garanderen we een kwalitatieve en efficiënte procescontrole van de gehele installatie. Met de jarenlange ervaring van Marc Lievens resulteert dit in een heuse bibliotheek van toepassingen en sturingsblokken die hun functie bewezen hebben.

Diagnose, controle en programmatorische aanpassingen kunnen zowel lokaal als vanop afstand gerealiseerd worden met behulp van toegewijde VPN routers wat resulteert in een zeer vlotte interventie op de installatie.

WinCC

Het samen laten smelten van belangrijke commando’s en data op een specifieke manier op dezelfde plaats zodat we een intuïtieve bediening overhouden.

De integratie van de bedieningscontrole is van vitaal en onmisbaar belang. Vandaar dat Marli-Pro er veel aandacht aan besteedt, om samen met u tot de beste oplossing te komen.

Bedieningscontrole kan gaan van bedieningsdrukknoppen tot een HMI (touch screen). Hierbij zijn overzicht en een eenvoudige bediening de sleutelwoorden.

VCA

Om een goede integratie van de veiligheidsgedachte te waarborgen, is het noodzakelijk dat alle operationele leidinggevenden met succes een VGM-opleiding hebben gevolgd en over de vereiste kwalificaties beschikken.

Dit moeten we aantonen middels een VCA-erkend ‘diploma’. Concreet moeten alle personen die leiding geven aan operationele medewerkers in het bezit zijn van een VCA diploma ‘Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden’, uitgereikt door een erkend examencentrum.
Translate »